+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Grand Bewertungen

Hotelbewertung

78%
Gut

von 37 Bewertungen

  • Personal

    92%
  • Sauberkeit

    80%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    66%
  • Preis-Leistungverhältnis

    73%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Libuše

Älteres Paar, 24.10.2018

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Po několika letech jsme se zde opět ubytovali ( byli jsme tu předtím asi 4x). Byly provedeny nějaké rekonstrukce - pěkné.Naštěstí nenarušily atmosféru hotelu, kvůli které se vracíme. A je to také vynikající strategické místo u nádraží, nás vlaky neruší. Pravdou je, že jsme tady nikdy nebyli v parném létě, takže okna přes noc neotvíráme. Šéfová se nezměnila, je ochotná a příjemná, pokud se vyskytne problém, vždy všechno lehce vyřeší. Člověk má pocit, že je tam vždy vítán a to je moc příjemné.

  • Restaurace .Při příjezdu jsme museli čekat 20 minut na pokoj,tak jsme si chtěli dát kávu.Obsluhující nám řekla, že nemá čas,protože musí obsluhovat vedle. Při odjezdu, 10,28 hod, jsme si chtěli dát opět kávu, ale to nám řekla, že otvírá v půl 11 a nemá nahřátou vodu. To, že tam sedělo už 6 hostů nás zmátlo, tak jsme si mysleli, že je otevřeno. Asi naše chyba. 1x jsme zkusili večeři , obsluhující pán byl příjemný super pohodář,ale jídlo žádná hitparáda. Předtím se na vás jídlo smálo - i obyčejný řízek. Opět důkaz toho, že když dva dělají totéž, není to totéž.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena

Familie mit älteren Kindern, 19.8.2018

Zlín Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Milý personál, výborná kuchyně.

  • V hotelu vše fajn, spíše, v noci, velký hluk od projíždějících vlaků. Vhledem k umístění hotelu by byla vhodná klimatizace, aby bylo možné v noci zavřít okna. A ta se, v těchto vedrech, skutečně nedají mechat zavřená,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Stanislav Mašek

Familie mit kleinen Kindern, 4.8.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jürgen

Älteres Paar, 18.7.2018

Německo

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Personal war sehr freundlich und aufmerksam. Zimmer und Bad waren sauber. Preis-Qualitäts-Verhältnis war in Ordnung. Frühstücks-Buffet war gut, sehr vielfältig und wurde ständig wieder aufgefüllt.

  • Die Fenster im 2. Stock, wo unser Zimmer war, müssten mal erneuert werden.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 15.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

Älteres Paar, 7.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Skvěle služby, výborný personal. Mužem jenom doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 12.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 21.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %
  • V poměru cena a vzhled pokoje je to na můj vkus dost drahé (1490,- na noc).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

Einzelreisender, 16.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 15.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Rohrer

Gruppe von Freunden, 7.7.2017

Uhercice Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Super lidé , super kuchyně ....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Monika Tothova

Einzelreisender, 18.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radek Tomeček

Älteres Paar, 4.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemná paní recepční, která mi vyšla vstříc (nechtěla jsem pokoj vedle malých dětí), pohodlná postel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 2.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • čistota, ochotný personál

  • snídaně mohla být bohatší, uvítali bychom např. nějakou zeleninu...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 19.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

Einzelreisender, 16.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Skvělý servis recepce. Restaurace výborná skvělá obsluha.

  • Pokoje. Celkové zařízení pokojů je špatné. Postele i nábytek dost zastaralý. Sociální zařízení je hodně špatné. Zrezivělá sprchová vanička,upadlé dveře od sprchové zástěny a hlavně dost popraskaná dlažba v koupelně. Příliš vysoká cena oproti kvalitě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Ivan Petrtýl

Einzelreisender, 14.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 22.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
73 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6