+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Grand Bewertungen

Hotelbewertung

75%
Gut

by 29 reviews

  • Personal

    90%
  • Sauberkeit

    76%
  • Ausstattung

    80%
  • Komfort

    62%
  • Preis-leistungverhältnis

    68%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 21.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
52 %
  • V poměru cena a vzhled pokoje je to na můj vkus dost drahé (1490,- na noc).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonymus

Einzelreisende, 16.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 15.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Rohrer

Gruppe von Freunden, 7.7.2017

Uhercice Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Super lidé , super kuchyně ....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Monika Tothova

Einzelreisende, 18.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radek Tomeček

Älteres Paar, 4.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 8.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemná paní recepční, která mi vyšla vstříc (nechtěla jsem pokoj vedle malých dětí), pohodlná postel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 2.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • čistota, ochotný personál

  • snídaně mohla být bohatší, uvítali bychom např. nějakou zeleninu...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 19.3.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

Einzelreisende, 16.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Skvělý servis recepce. Restaurace výborná skvělá obsluha.

  • Pokoje. Celkové zařízení pokojů je špatné. Postele i nábytek dost zastaralý. Sociální zařízení je hodně špatné. Zrezivělá sprchová vanička,upadlé dveře od sprchové zástěny a hlavně dost popraskaná dlažba v koupelně. Příliš vysoká cena oproti kvalitě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Ivan Petrtýl

Einzelreisende, 14.10.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 22.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
73 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Zdeňka Štosková

Familie mit Kindern, 4.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Plíseň na stropě v koupelně

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Familie mit kleinen Kindern, 9.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
50 %
  • Servírka v restauraci byla velmi vstřícná,milá a usměvavá,děkuji a chválím.

  • žádné internetové připojení,podlaha hrozně vrzala,vlaky projížděly často hlučně i v noci,personál slíbil nastavit postýlku do vyšši polohy ale nikdo bohužel nepřišel,ani kuchař který byl pověřen nám ji nastavit..takže malý v postýlce bohužel nespal,a to byla za příplatek 100 Kč!Navíc byla rozvrzaná.Chyběl výtah-do 2 patra se s kočárkem jde velmi špatně.Banán na snídani byl značně zralý,rozmačkal se i v sáčku-kvalita nic moc.

Personál
6
Služby
3
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Hotel Grand replied to this review.
Vedení hotelu se omlouvá za mokrý flek na stropu koupelny, který způsobili hosté o patro výše. I když problém byl v této koupelně odstraněn ihned po kalamitě s vodou,
vlhko zůstalo mezi podlahou a stropem dolní koupelny a protože byl hotel neustále plný, na větší opravu nebyl prostor. Nyní je koupelna již po opravě.

Jiří Zich

Familie mit Kindern, 8.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše v naprostém pořádku, od rezervace, přes snídaně, ubytování a parkování. Ochota ve všech směrech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Blanka

Älteres Paar, 2.8.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %
  • Dobrá kuchyně. Přijemný personál.

  • Nestabilní WC.

Personál
7
Služby
6
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Lenka Neckářová

Familie mit Kindern, 25.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Personál hotelu usměvavý, vstřícný

  • i když je hotel v blízkosti nádraží, což je jeho výhoda, v noci mě budily projíždějící vlaky. Stav WC, mísa byla uvolněná.

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Jiřina

Älteres Paar, 29.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %
  • Příjemné vystupování ochotné recepční.

  • Barman, který sloužil v sobotu 28.9, by se měl naučit jak čepovat pivo. Rozhodně je neprofesionální nechat stát roztočené poslední pivo ze sudu a dolít ho po 10 minutách prvním pivem z nového sudu. Po našem upozornění, že je to hnus "číšník" odpověděl, že je to v pořádku a normální!!!! V koupelně chyběly doplňky jako držák na sprchu a mýdlo,

Personál
8
Služby
6
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
9

Čestmír Prudký

Familie mit kleinen Kindern, 28.8.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Personál velice vstřícný a obsluha vzorná.Pokoj sice zařízen starším nábytkem ale vše v čistotě.Spokojenost!

  • Hotel se nachází poblíž nádraží a hotelová zahrada neupravená. Nádraží se nedá přemístit ale ta zahrada se dá udržet v přijatelném stavu:(

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Karel Havlík

Älteres Paar, 14.4.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
46 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
3
Komfort
2
Cena/kvalita
2
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.