0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Grand Recenzje

Ocena hotelu

78%
Dobrze

by 37 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    80%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    66%
  • Cena

    73%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Libuše

para, 24.10.2018

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Po několika letech jsme se zde opět ubytovali ( byli jsme tu předtím asi 4x). Byly provedeny nějaké rekonstrukce - pěkné.Naštěstí nenarušily atmosféru hotelu, kvůli které se vracíme. A je to také vynikající strategické místo u nádraží, nás vlaky neruší. Pravdou je, že jsme tady nikdy nebyli v parném létě, takže okna přes noc neotvíráme. Šéfová se nezměnila, je ochotná a příjemná, pokud se vyskytne problém, vždy všechno lehce vyřeší. Člověk má pocit, že je tam vždy vítán a to je moc příjemné.

  • Restaurace .Při příjezdu jsme museli čekat 20 minut na pokoj,tak jsme si chtěli dát kávu.Obsluhující nám řekla, že nemá čas,protože musí obsluhovat vedle. Při odjezdu, 10,28 hod, jsme si chtěli dát opět kávu, ale to nám řekla, že otvírá v půl 11 a nemá nahřátou vodu. To, že tam sedělo už 6 hostů nás zmátlo, tak jsme si mysleli, že je otevřeno. Asi naše chyba. 1x jsme zkusili večeři , obsluhující pán byl příjemný super pohodář,ale jídlo žádná hitparáda. Předtím se na vás jídlo smálo - i obyčejný řízek. Opět důkaz toho, že když dva dělají totéž, není to totéž.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena

rodzina ze starszym dzieckiem, 19.8.2018

Zlín Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Milý personál, výborná kuchyně.

  • V hotelu vše fajn, spíše, v noci, velký hluk od projíždějících vlaků. Vhledem k umístění hotelu by byla vhodná klimatizace, aby bylo možné v noci zavřít okna. A ta se, v těchto vedrech, skutečně nedají mechat zavřená,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Stanislav Mašek

rodzina z małym dzieckiem, 4.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jürgen

para, 18.7.2018

Německo

  • Cena ogólna
92 %
  • Personal war sehr freundlich und aufmerksam. Zimmer und Bad waren sauber. Preis-Qualitäts-Verhältnis war in Ordnung. Frühstücks-Buffet war gut, sehr vielfältig und wurde ständig wieder aufgefüllt.

  • Die Fenster im 2. Stock, wo unser Zimmer war, müssten mal erneuert werden.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

para, 7.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Skvěle služby, výborný personal. Mužem jenom doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
52 %
  • V poměru cena a vzhled pokoje je to na můj vkus dost drahé (1490,- na noc).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.7.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Rohrer

grupa przyjaciół, 7.7.2017

Uhercice Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Super lidé , super kuchyně ....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Monika Tothova

podróżujący w pojedynkę, 18.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radek Tomeček

para, 4.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Příjemná paní recepční, která mi vyšla vstříc (nechtěla jsem pokoj vedle malých dětí), pohodlná postel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 2.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • čistota, ochotný personál

  • snídaně mohla být bohatší, uvítali bychom např. nějakou zeleninu...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

podróżujący w pojedynkę, 16.12.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
64 %
  • Skvělý servis recepce. Restaurace výborná skvělá obsluha.

  • Pokoje. Celkové zařízení pokojů je špatné. Postele i nábytek dost zastaralý. Sociální zařízení je hodně špatné. Zrezivělá sprchová vanička,upadlé dveře od sprchové zástěny a hlavně dost popraskaná dlažba v koupelně. Příliš vysoká cena oproti kvalitě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Ivan Petrtýl

podróżujący w pojedynkę, 14.10.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
73 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6