+421 342 251 251
Po - Pia: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Grand Recenzie

Hodnotenie hotela

78%
Dobré

by 38 reviews

  • Personál

    92%
  • Čistota

    80%
  • Vybavenie

    84%
  • Komfort

    66%
  • Pomer cena/kvalita

    73%
Zobraziť recenzie, ktoré napísal :
  • iná skupina
Zobraziť recenzie v :
Zoradiť podľa:
Ukázať :

Filip

jednotlivec, 16.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Libuše

starší pár, 24.10.2018

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnotenie
100 %
  • Po několika letech jsme se zde opět ubytovali ( byli jsme tu předtím asi 4x). Byly provedeny nějaké rekonstrukce - pěkné.Naštěstí nenarušily atmosféru hotelu, kvůli které se vracíme. A je to také vynikající strategické místo u nádraží, nás vlaky neruší. Pravdou je, že jsme tady nikdy nebyli v parném létě, takže okna přes noc neotvíráme. Šéfová se nezměnila, je ochotná a příjemná, pokud se vyskytne problém, vždy všechno lehce vyřeší. Člověk má pocit, že je tam vždy vítán a to je moc příjemné.

  • Restaurace .Při příjezdu jsme museli čekat 20 minut na pokoj,tak jsme si chtěli dát kávu.Obsluhující nám řekla, že nemá čas,protože musí obsluhovat vedle. Při odjezdu, 10,28 hod, jsme si chtěli dát opět kávu, ale to nám řekla, že otvírá v půl 11 a nemá nahřátou vodu. To, že tam sedělo už 6 hostů nás zmátlo, tak jsme si mysleli, že je otevřeno. Asi naše chyba. 1x jsme zkusili večeři , obsluhující pán byl příjemný super pohodář,ale jídlo žádná hitparáda. Předtím se na vás jídlo smálo - i obyčejný řízek. Opět důkaz toho, že když dva dělají totéž, není to totéž.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena

rodina so staršími deťmi, 19.8.2018

Zlín Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Milý personál, výborná kuchyně.

  • V hotelu vše fajn, spíše, v noci, velký hluk od projíždějících vlaků. Vhledem k umístění hotelu by byla vhodná klimatizace, aby bylo možné v noci zavřít okna. A ta se, v těchto vedrech, skutečně nedají mechat zavřená,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Stanislav Mašek

rodina s malými deťmi, 4.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnotenie
84 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jürgen

starší pár, 18.7.2018

Německo

  • Celkové hodnotenie
92 %
  • Personal war sehr freundlich und aufmerksam. Zimmer und Bad waren sauber. Preis-Qualitäts-Verhältnis war in Ordnung. Frühstücks-Buffet war gut, sehr vielfältig und wurde ständig wieder aufgefüllt.

  • Die Fenster im 2. Stock, wo unser Zimmer war, müssten mal erneuert werden.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

starší pár, 7.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Skvěle služby, výborný personal. Mužem jenom doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
100 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
52 %
  • V poměru cena a vzhled pokoje je to na můj vkus dost drahé (1490,- na noc).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 16.7.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 15.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Rohrer

skupina priateľov, 7.7.2017

Uhercice Česká republika

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Super lidé , super kuchyně ....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Monika Tothova

jednotlivec, 18.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radek Tomeček

starší pár, 4.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
92 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.4.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %
  • Příjemná paní recepční, která mi vyšla vstříc (nechtěla jsem pokoj vedle malých dětí), pohodlná postel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

starší pár, 2.4.2017

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
88 %
  • čistota, ochotný personál

  • snídaně mohla být bohatší, uvítali bychom např. nějakou zeleninu...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 19.3.2017

Čeština

  • Celkové hodnotenie
96 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

jednotlivec, 16.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
64 %
  • Skvělý servis recepce. Restaurace výborná skvělá obsluha.

  • Pokoje. Celkové zařízení pokojů je špatné. Postele i nábytek dost zastaralý. Sociální zařízení je hodně špatné. Zrezivělá sprchová vanička,upadlé dveře od sprchové zástěny a hlavně dost popraskaná dlažba v koupelně. Příliš vysoká cena oproti kvalitě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Ivan Petrtýl

jednotlivec, 14.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnotenie
80 %

(bez písomného ohodnotenia)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10