+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Grand Отзывы

рейтинг отеля

78%
хороший

by 37 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    80%
  • Оборудование

    84%
  • Комфорт

    66%
  • Соотношение цена / качество

    73%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Libuše

Пожилые пары, 24.10.2018

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Po několika letech jsme se zde opět ubytovali ( byli jsme tu předtím asi 4x). Byly provedeny nějaké rekonstrukce - pěkné.Naštěstí nenarušily atmosféru hotelu, kvůli které se vracíme. A je to také vynikající strategické místo u nádraží, nás vlaky neruší. Pravdou je, že jsme tady nikdy nebyli v parném létě, takže okna přes noc neotvíráme. Šéfová se nezměnila, je ochotná a příjemná, pokud se vyskytne problém, vždy všechno lehce vyřeší. Člověk má pocit, že je tam vždy vítán a to je moc příjemné.

  • Restaurace .Při příjezdu jsme museli čekat 20 minut na pokoj,tak jsme si chtěli dát kávu.Obsluhující nám řekla, že nemá čas,protože musí obsluhovat vedle. Při odjezdu, 10,28 hod, jsme si chtěli dát opět kávu, ale to nám řekla, že otvírá v půl 11 a nemá nahřátou vodu. To, že tam sedělo už 6 hostů nás zmátlo, tak jsme si mysleli, že je otevřeno. Asi naše chyba. 1x jsme zkusili večeři , obsluhující pán byl příjemný super pohodář,ale jídlo žádná hitparáda. Předtím se na vás jídlo smálo - i obyčejný řízek. Opět důkaz toho, že když dva dělají totéž, není to totéž.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Irena

Семья со взрослыми детьми, 19.8.2018

Zlín Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Milý personál, výborná kuchyně.

  • V hotelu vše fajn, spíše, v noci, velký hluk od projíždějících vlaků. Vhledem k umístění hotelu by byla vhodná klimatizace, aby bylo možné v noci zavřít okna. A ta se, v těchto vedrech, skutečně nedají mechat zavřená,

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Stanislav Mašek

Семья с маленькими детьми, 4.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.7.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jürgen

Пожилые пары, 18.7.2018

Německo

  • Overall rating
92 %
  • Personal war sehr freundlich und aufmerksam. Zimmer und Bad waren sauber. Preis-Qualitäts-Verhältnis war in Ordnung. Frühstücks-Buffet war gut, sehr vielfältig und wurde ständig wieder aufgefüllt.

  • Die Fenster im 2. Stock, wo unser Zimmer war, müssten mal erneuert werden.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 15.7.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel

Пожилые пары, 7.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Skvěle služby, výborný personal. Mužem jenom doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 12.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 21.7.2017

Čeština

  • Overall rating
52 %
  • V poměru cena a vzhled pokoje je to na můj vkus dost drahé (1490,- na noc).

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

одинокий путешественник, 16.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 15.7.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel Rohrer

Группы друзей, 7.7.2017

Uhercice Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Super lidé , super kuchyně ....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Monika Tothova

одинокий путешественник, 18.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radek Tomeček

Пожилые пары, 4.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 8.4.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Příjemná paní recepční, která mi vyšla vstříc (nechtěla jsem pokoj vedle malých dětí), pohodlná postel, dobrá snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 2.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • čistota, ochotný personál

  • snídaně mohla být bohatší, uvítali bychom např. nějakou zeleninu...

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 19.3.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

одинокий путешественник, 16.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
64 %
  • Skvělý servis recepce. Restaurace výborná skvělá obsluha.

  • Pokoje. Celkové zařízení pokojů je špatné. Postele i nábytek dost zastaralý. Sociální zařízení je hodně špatné. Zrezivělá sprchová vanička,upadlé dveře od sprchové zástěny a hlavně dost popraskaná dlažba v koupelně. Příliš vysoká cena oproti kvalitě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Ivan Petrtýl

одинокий путешественник, 14.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.7.2016

Čeština

  • Overall rating
73 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6