+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hotel Grand Recenze

Hodnocení hotelu

81%
Velmi dobré

dle 56 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    69%
  • Poměr cena/kvalita

    77%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

František Černý

jednotlivec, 14.8.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • vynikající servis, velmi příjemný a ochotný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich

rodina se staršími dětmi, 5.8.2022

Žďár nad Sázavou Česká republika

  • Celkové hodnocení
36 %
  • ceny jídel

  • Z "putiky" čtvrté cenové skupiny u vlakového nádraží se hotel nepodařil stvořit. Vrzající staré, nedoléhající dveře z dob komunismu do pokojů. To stejné s nábytkem z dob komunismu na pokojích. Vrzající podlaha na pokojích. Díky dveřím i hluk z chodby, kdy se vědělo, že někdo přichází i odchází, takže jste ihned probuzeni. Smrad z kuchyně v restauraci, na chodbách a díky dveřím i na pokojích. A na závěr hotel přímo u velmi frekventovaného vlakového nádraží, takže jsme se moc nevyspali!!! S prominutím děs, běs. Nikdy více.

Personál
4
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
2

Dana Volková

dospělý pár, 15.7.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

František

skupina přátel, 10.7.2022

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • skvělá paní v restauraci, ochotná, milá, usměvavá

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 5.6.2022

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rauch Matthias

dospělý pár, 23.4.2022

Stuttgart Německo

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.9.2021

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.8.2021

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemný personál, klid a pohoda:)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

dospělý pár, 7.7.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Byli jsme naprosto spokojeni

  • Blízkost nádraží a četnost vlaků

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 20.6.2021

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pomaleji odtékal odpad ve vaničce u sprchy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 12.5.2021

Čeština

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.12.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 14.6.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jiří Rýdlo

jednotlivec, 16.2.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Čistota talířů.

Personál
4
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 21.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 21.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
85 %
  • skvělý a ochotný obsluhující personál, jídlo také na úrovni.

  • dcera je celiak,měla sice sebou své pečivo ale ke snídani chyběly smaž.vajíčka..(,ale není to tragedie).Jinak víme,že za to nemůžete ale to staveniště a příjezd k hotelu,je hrozné!Samá jednosměrka.

Personál
10
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jürgen

dospělý pár, 21.8.2019

Německo

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Das Hotel ist sauber, das Personal ist freundlich und das Preis-Leistungs-Verhältnis ist Top! Das Frühstück war reichlich und abwechslungsreich. Auch die alten Fenster, die wir letztes Jahr bemängelt haben, wurden erneuert. Nach unserer Ankunft haben wir hier zu Mittag gegessen. Wir hatten zwei Gerichte von der Tageskarte: gut-bürgerliche Hausmannskost zu günstigem Preis. Der Bahnhof ist direkt gegenüber und man kommt alle halbe Stunde nach Prag (ca.35 Min.) oder nach Karlstein (ca. 8 Min.).

  • Uns hat nicht gefallen, dass unser Aufenthalt viel zu kurz war.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Filip

jednotlivec, 16.1.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Libuše

dospělý pár, 24.10.2018

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Po několika letech jsme se zde opět ubytovali ( byli jsme tu předtím asi 4x). Byly provedeny nějaké rekonstrukce - pěkné.Naštěstí nenarušily atmosféru hotelu, kvůli které se vracíme. A je to také vynikající strategické místo u nádraží, nás vlaky neruší. Pravdou je, že jsme tady nikdy nebyli v parném létě, takže okna přes noc neotvíráme. Šéfová se nezměnila, je ochotná a příjemná, pokud se vyskytne problém, vždy všechno lehce vyřeší. Člověk má pocit, že je tam vždy vítán a to je moc příjemné.

  • Restaurace .Při příjezdu jsme museli čekat 20 minut na pokoj,tak jsme si chtěli dát kávu.Obsluhující nám řekla, že nemá čas,protože musí obsluhovat vedle. Při odjezdu, 10,28 hod, jsme si chtěli dát opět kávu, ale to nám řekla, že otvírá v půl 11 a nemá nahřátou vodu. To, že tam sedělo už 6 hostů nás zmátlo, tak jsme si mysleli, že je otevřeno. Asi naše chyba. 1x jsme zkusili večeři , obsluhující pán byl příjemný super pohodář,ale jídlo žádná hitparáda. Předtím se na vás jídlo smálo - i obyčejný řízek. Opět důkaz toho, že když dva dělají totéž, není to totéž.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10